Редактор: кадър Нова телевизияСцената ми с Рудолф Джулиани повлия на изборите

...
Редактор: кадър Нова телевизияСцената ми с Рудолф Джулиани повлия на изборите
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Сцената ми с Рудолф Джулиани повлия на изборите в САЩ

Редактор: 

кадър Нова телевизия

Сцената ми с Рудолф Джулиани повлия на изборите в Съединени американски щати, тъй като филмът излезе тъкмо преди вота, това разяснява в изявление за Нова телевизия номинираната за „ Оскар “ българска актриса Мария Бакалова. „ Сцената повлия, не мога да кажа по какъв метод “, разяснява тя.

„ Българските думи несъмнено ме вършат най-щастлива, тъй като съм и постоянно ще си остана българче. Гордея се от този факт ”, акцентира Бакалова. Тя прибавя, че да е номинирана с останалите актриси от листата, към този момент е огромен триумф.

„ Цената на този триумф може би е детството ми. Аз вървях на две учебни заведения от заран до вечер. Човек обаче постоянно би трябвало да мечтае и да поема опасности. Животът се живее един път. Мога да кажа, че рецептата е доста работа и опасности ”, споделя още Бакалова. „ Благодаря на всички хора, които са били с мен през всичките години. Тези думички са доста елементарни, само че в действителност значат доста. Аз имам вяра в любовта и нямам самообладание да се върна в Бургас, с цел да се видя с мама и тате ”, сподели актрисата.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР